Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Nit del foc a l'estiu

Tokina 11/16 2.8 a 11mm  f/13  4¨  -2,67  ISO 100

Tokina 11/16 2.8 a 11mm  f/22  4¨  -2,67  ISO 100

Tokina 11/16 2.8 a 11mm  f/16  4¨ -2,67  ISO 100

11 comentaris:

 1. Molt bones Carlos!.
  Saturades de color, sense gens de soroll (un encert disparar a 100 ISO) i uns enquadres que sembla que t'han preparat el castell per a que el retratares.
  Estic esperant una foto teua des d’un globus o a lloms d'un unicorn, eres... inesgotable.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Carlos Muñoz18:44

   Totes tenen un senzill ¨toc mestre¨ que ja t'ho explicaré el dimecres. Gràcies per opinar. Ah des d'un globus no però d'un globus si que tinc. Des d'un unicorn, només l'he fet en somni.

   Elimina
 2. Dani Ramírez19:47

  Fantàstica secuencia de focs artificials, llum i colors excel•lents i enquadrament perfecte! Bon treball!! Salut!

  ResponElimina
 3. Dani Ramírez19:50

  Bona secuencia de focs artificials!! Per al meu gust, llum i color perfectes i enquadrament excel•lent, Bon treball mestre! Salut!

  ResponElimina
 4. Dani Ramírez19:52

  Hi han dos comentaris perque m'havia donat error i resulta que s' han penjat els dos.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Carlos Muñoz21:29

   Ja creia jo que la gent s'havia tornat boja fent comentaris sense parar. Gràcies Dani. El ben cert és que abans d'anar a València a fer les fotos em vaig llegir un tutorial de com fer-les i ja veus, em van eixir ben encara que tenen un secret. Gràcies per opinar

   Elimina
 5. Rafa Montagud4:16

  M'agraden totes les fotos,en especial,la primera. No per ser la primera que he vist,sinó perquè els colors estan quasi tots concentrats en un llóc i la mirada va directa,es a dir,sense res que la despiste. Els colors a totes,molt aconseguits. Torne a repetir,m'agraden totes,però eixa es la que m'ha cridat més l'atenció. Ens veiem dimecres,sinó pasa res extraordinari.

  ResponElimina
 6. A mi m'agrada més la segona, potser perquè no té tant de fum. Jo també vaig llegir un bon tutorial, però va ser ahir, després de fer les fotos. Les meues van quedar desastroses i ja sé què vaig fer malament. Parlant de tot un poc, treballar a 1600ISO tampoc va ser una gran idea. La meua 5D no és la del company Vicent Martínez. Bé, encara com tu l'encertares i ací en tenim la prova.

  Salut!

  ResponElimina
 7. Vicent Martinez10:42

  Molt bones Carlos, m'agraden molt. No vaig a dir-te res més perquè, ja t'han dit tantes coses que el que jo pugui dir sobra.
  Ara bé, això que ha dit Rafel dels iso, sembla com si volgués donar-me una mica de culpa que no li sortissin bé.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Carlos Muñoz12:46

   No, el problema és que no es va llegir cap tutorial abans de fer-les i no va creure que fent-les a 100 ISO isqueren bé. De tota manera la MK II no és la MK III. Gràcies per comentar

   Elimina
  2. Sí home, ara tindràs tu la culpa! La culpa la tinc jo tota per voler fer massa coses alhora. Tenia que haver anat amb la lliçó estudiada i no ho vaig fer. No passa res, s'aprén més dels errors que dels èxits.

   Salut!

   Elimina