Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Ahir a Xàtiva.

El "Salt de l'Àngel"
(135 mm - 1/1.000 s - f/2.8 - ISO 1.250 - 16/08/2014 19.48h)

8 comentaris:

 1. Si senyor, el rey d'esta disciplina.
  Maravilllat lo que pot fer eija Nikon en les dades que has posat, f/2,8 - ISO 1.500, a les 19,48 i en la plaza tapada ,no? nitideza i claror com si fora migdia.
  Salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. PS també ha posat el seu granet d'arena.

   Elimina
 2. Dani Ramírez12:15

  La imatge es espectacular Ximo, encara que no soc aficcionat a eixes coses. No sobra ni un milimetre a la foto, per poder comprovar l'espectacular salt. Bon treball. Salut!

  ResponElimina
 3. Rafa Montagud13:16

  Bona fotogràfia,Ximo. Prenc nota de la teua maestría per al proper concurs de retalladors. Enhorabona,Ximo. Salut !!!

  ResponElimina
 4. Eres un artiste.Enhorabona. Salut

  ResponElimina
 5. Una foto tècnicament perfecta. Disparar en milesimes de segon i pillar retallador i bou en el moment just. M'he fixat sobre tot en les petjades que deixa el retallador en quin punt frena i en eixe mateix punt js esta fent l'àngel.
  Bona foto Ximo.

  ResponElimina
 6. Molt bona, l'instant és perfecte. Els detalls de la sorra congelada en l'aire i el salt, perfecte. Una bona instantània. La enhora bona.

  ResponElimina