Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Prova a B / N Rob Carr.Per comparar amb la de B / N


Canon 5D  70-200 LII  f/4  1/320s  ISO 100

6 comentaris:

 1. Quan la foto original està ben presa el tractament posterior és fàcil que resulte bé.
  El que no comprenc és perquè recorreu a que "altres" us treballen la foto quan des de el comandament "Blanc i Negre" de PS teniu sis modalitats de color (ja convertides a b/n) per a controlar cada matís i deixar la foto tal com voleu.

  ResponElimina
 2. Vicent Martinez10:49

  Gràcies Ximo per la teva opinió, això era simplement una prova que em va dir Carlos que fes. No obstant això, jo ara, provaré d'altres formes per aconseguir el B / N que més m'agradi.

  ResponElimina
 3. Rafa Montagud11:46

  Bona imatge,Vicent. En este cas,m'agrada més la imatge en color,però les dos,estan de categoria. Salut!!!

  ResponElimina
 4. Vicent Martinez12:51

  Gràcies Rafa. La veritat es que a mi també.

  ResponElimina
 5. Dani Ramírez14:56

  El B&N de Rob Carr és fantàstic, mes que res per a retrats, però a mi m'agrada més experimentarlo a la meua manera. Es una opinió com un altra... les fotos están fantàstiques, bon robat, bona composició, llum i color. Salut!

  ResponElimina
 6. Vicent Martinez17:41

  Gràcies Dani.

  ResponElimina