Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Tots la mateixa fotoAsi la tens Rafel, i tu et queixaves que et molestava per fer el teu enquadrament

5 comentaris:

 1. Dani Ramirez19:23

  Bona foto,menuda colla!! per tornar a repetir-ho...!!

  ResponElimina
 2. Carlos Muñoz19:57

  Ara pujaré la foto del fotògraf que va fer aquesta instantània

  ResponElimina
 3. Bé, ha valgut la pena la molèstia. Et done la raó, Vicent. La foto t'ha quedat molt simpàtica. Jo clonaria el triangle de llum de dalt. Jo tmbé tinc la foto contrària. Ara quan podré, la penjaré´. A Dani li recordaré que vam quedar de tornar a la tardor, quan els xops que vam veure de camí tindran les fulles grogues.

  Salut!

  ResponElimina
 4. Una foto molt fresca, en la que l'únic "defecte" és que els has tret més guapos del que són.
  La llum perfecta en els punts que vols mostrar i ni tan siquiera la presència del contenidor logra "embrutar" la fotografia.
  Nitidesa, espontaneïtat, transmissió d'alegria... quantes sensacions en una fotografia!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies a tots per la vostra opinió. Mira, no vaig pensar en el tampó de clonar per eliminar el triangle de llum de la part esquerra de dalt ja que a mi també em molestava i no vaig saber com llevar-ho

   Elimina