Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Peixcant a la sèquia


                                       Li deien Manuel i  molt amablement va acceptar que li                                                                                   fera un retrat mentre gaudia de la seua afició, la peixca .

4 comentaris:

 1. Vicent E22:06

  M'agrada la composicio i el desenfoc lograt. No conec be el lloc, pero jo tal vegada havera obert una mica mes el quadre, i havera intentat llevar el lletrer de la carpintería.

  ResponElimina
 2. Manuel parece menos peligroso que el domador de serpientes.
  Veo que también te das paseos por la naturaleza y además aprovechando bien el tiempo. Es raro que me guste a mi el Byn en la naturaleza, pero en este caso has tenido muy buen gusto. La composición es magnífica !
  Salut.

  ResponElimina
 3. Molt bon b/n i composició.
  Com sempre, me molesten els edificis actuals, en aquest cas la fusteria.

  ResponElimina
 4. Molt bon B-N. M'agrada, hauràs de donar-me un tutorial perquè a mi no em surten així. A part d'això veig entre la gent una certa agressivitat amb les poques empreses que puguin quedar a la nostra comunitat.
  Una salutació i bones fotos.

  ResponElimina