Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Bardenas

Després de les critiques rebudes, aci us envíe altra visió de Las Bardenas Reales.


Los dedos de Dios diuen a aquest efecte

Efecte molt utilitzat però que jo portava temps buscant

Mateix efecte, però en format vertical

6 comentaris:

 1. Mercedes Garcia Hernandez12:17

  m'agrada l'experiment, i el tractament en b/n el considere acertadissim

  ResponElimina
 2. Com a experiment, està molt bé, i el b/n m'agrada, però em quede amb la primera foto. M'agrada molt.
  Salutacions.

  ResponElimina
 3. Bona edició i bon experiment, aixó si per a fer aquestes cosetes personalment pense que no cal anar a las bardenas, No??
  M´agradaria vore aquesta experimentació a color si pot ser clar .
  Cuida´t !!

  ResponElimina
 4. Carlos Muñoz19:33

  Bona sèrie de b/n. En la 1ª no sé si són reals o postissos eixos rajos però queden molt bé. Veig la foto una mica sorollosa. La 2ª m'encanten eixos dos arbres en primer terme que jo haguera tret per complet fent l'enquadrament en vertical com la 3ª la qual m'agradaria més si li llevares eixes ombres a dalt a la dreta. És la meua opinió, però no em faces molt cas tampoc. Salutacions

  ResponElimina
 5. No me lo puedo creer, que rrreee m........... Home!! ja les tènies preparades per si de cas ? com t'han picat la moral, això no es fa! ara ens hauràs d'explicar com feixos açò .
  Bueno que vols que et diga, a mime agrada l'última.
  Salut

  ResponElimina
 6. Vicent E20:24

  Gracies pels vostres comentaris. La primera son reals els raigs, sols que els he marcat una miqueta més. En la tercera, té rao Carlos en que li havera anat millor llevar les ombres de dalt a la dreta.

  ResponElimina