Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

MERCAT CENTRAL DE VALENCIA

+
 
 
 
 
 
 
 
 

6 comentaris:

 1. La primera m'agrada. Sé que dir això no és "docte" però si una cosa no ens agrada d'eixida, malament.
  Per a la segona, a banda d'haver buscat un punt millor per a situar-te (més centrat) te diré una cosa que vaig fer servir fa uns mesos. Fer una panoràmica vertical, els elements que es mouen serien la primera imatge, la resta (pujant) serien noves tomes tranquil·les, sense pressa pujant. Sempre disparant en "manual" (totes les fotos amb la mateixa velocitat d'obturació i diafragma) per fer creïble en quant a llum la foto resultant.
  La tercera haguera estat la millor amb un angular més obert.
  Avant Eladio! El camí és llarg, però enriquidor.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Eladio Garcia12:22

   Ximo. Per a mí, el motiu principal a segut la extructura, les vidrieres yla majestuositat del mercat, la gent en la cantitat que estaben y fent una foto cap a dalt molestaben, tot son caps tallaig y persones en primersimos planos a banda estaben els cartells verps per tot arreu. El angular es el que tenía, 17 y no en podia fer mes arrere

   Elimina
  2. Per això te dic. Fer primer una foto de la gent sencera i anar pujant amb successives fotos.
   Es tracta de fer possible la foto que no ho és amb l'òptica que se té en el moment.

   Elimina
  3. Eladio Garcia11:47

   Ximo. No puc fer fotos de la xent caminant a mig metre del meu objetiu per molta composició que faxa

   Elimina
 2. Has sabut resoldre unes bones pespectives, ya que el objetiu no et permitia donar de mes, vex que els falta un poc de simetría, pero color i claritat molt acertat.
  Salut

  ResponElimina
 3. Bones imatges del mercat central de València a les que trobe a faltar un poc el cuidar les simetries i composició de les mateixes, tot és questió de tornar altre dia a per més !!
  Cuida´t !!

  ResponElimina