Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Alba en el FarOb. 70-200  f/32  1.3s  ISO 100  a 200mm

6 comentaris:

 1. M'agrada molt la distribució d'elements i del color... què més se pot demanar?

  ResponElimina
 2. Miguel Alonso.20:59

  Una passada.

  ResponElimina
 3. Una pregunta , si el 70-200 obri a 2.8 per qué el tanques a f/32 ??? no seria millor utlitzar un filtros degradats de 4,6,8 pasos i així aconseguir tota la nitidesa i qualitat de la llent que te gastes??? a f/32 no és gens recomanable ni mica captar imatges !
  a la imatge tot i que és un fotón-postal li trobre a faltar la qualitat de la llent amb que està captada .
  Cuida´t !!

  ResponElimina
 4. Carlos Muñoz17:06

  Ja te l'he comentat en flickr, que el detall de la llum del far queda molt bé cosa que has aconseguit en donar-li eixos 1,3¨. Jo haguera saturat una mica més els colors, però em sembla perfecta. Salutacions

  ResponElimina
 5. Juan Bta Puchades18:23

  Yeeee primo.... aixó sí es matinar.Eixe çel ences está genial.
  Saludets.

  ResponElimina
 6. Gràcies a tots pels vostres comentaris. El que diu Vicent Granell sobre això del diafragma en 32, val, però jo estava fent proves, i esta imatge pertany a una sèrie de tres que vaig fer per a muntar un HDR.

  ResponElimina