Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Ana Tomás


7 comentaris:

 1. Carlos Muñoz14:21

  Bon retrat amb bona il·luminació i bon acabat. Llàstima que el dibuix de la tela del fons distrau molt la vista del subjecte. Salutacions

  ResponElimina
 2. yyeee!! si que vos aprofitat el curs! ma ho dijat vocavadat. Bon trevall
  Salut

  ResponElimina
 3. Molt bon treball i molt bon retrat al que de segur que li has fet una feina tremenda, a mi personalment el fondo no me despista més be integra el retrat amb un contexte i tanmateix li dona més força visual.
  Molt !!! Plas,plas,plas,plas !!!
  Caldra seguir fent pràctiques per anar pujant el nivell !!
  Cuida´t !!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Carlos Muñoz20:27

   Supose que estaràs d'acord amb que un fons llis li aniria bastant millor i centraria completament la visió en el subjecte.

   Elimina
 4. Miguel Alonso.18:53

  Rectificado lo rectificable, ara si está perfecta. Es una passada. M'agrada molt la textura que li has possat perque fa antic i conjunt en el vestit.El "viñeteado" també m'agrada perque li dona un toc de misteri i antigüetat. Per ficar una pega i que no siguen tot flors, no li aguera donat tanta claror a la cara, pero aixina i tot, perfecta. Passa-ho be.

  ResponElimina
 5. És un retrat molt bo. Pense que si l'hagueres fet en b/n i donant-li un toc d'envellit pareixeria un retrat de principis del segle vint.
  Saludos.

  ResponElimina
 6. Rafa Montagud13:17

  Simplement genial. Enhorabona, Ximo.

  ResponElimina