Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Ensenyant-me a fer retrats de estudi

Vava

Zhi

3 comentaris:

 1. Bon exercici, bona llum.
  A la 1ª no li tobre en cap moment el punt d´enfoque i al retrat sempre ha des prioritzar al ull, la 2ª veig bon treball de pell i els cabells de dos tonalitats posiblement provocades per la llum. Les dos les veig excesivament encaixonades , els falta aire, amb aquestos enquadres semblen retrats per DNI, massa damunt.
  Aquesta és la meua opinió, tot i que considere que el retrat és mooooolt dificil de fer i de mostrar, a mí tambe me costa barbaritats el fer ne i estar content amb els resultat final per aixó mateix continue formant-me amb aquest camp de la fotografia i aprofitaré l´expo de Dones treballadores per intentar fer algo digne .
  Gràcies per compartir !
  Cuida´t !!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Carlos Muñoz21:13

   Gràcies pel teu comentari però no estic d'acord amb tu. La foto de Vava està feta a f/6.3 i 1/80 a ISO 320 i si tinc focus en el nas i en l'orella, té focus en els ulls. El que ocorre és que aquest xaval té els ulls molt vidriosos com a molta gent de la seua raça i no tenen l'iris ben definit sobretot si fas un primeríssim primer plànol. La foto de Zhi encara que semble el contrari porta el seu arreglo i les tonalitats del cabell es deuen al fet que porta metxes. Gràcies de nou per comentar.

   Elimina
 2. Ya de per si els retratos son molt dificils, si anyadim el problema del blanc i negre no fa mes falta que et diga la feina que has fet en el "Moreno" i no acaba de sonar redo ni en encuadre ni en la pell.
  Sin embargo la xineta m'agrada molt.
  Salut

  ResponElimina