Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Flor

NIKON D7100  Iso 400  F 2.8  1/125

6 comentaris:

 1. Bon retrat al que personalment pense que li falta no haber tallat la ma, el que has compartit pel facebook el veig un retrat molt més potent i ben resolt.Els ulls de la model una pasada.
  Cuida´t !!

  ResponElimina
 2. Coincidisc amb Vicent en lo de la mà i llàstima no haver pogut tindre un fons més uniforme. Les llums molt ben tractades.

  ResponElimina
 3. Carlos Muñoz8:47

  Bon retrat, sobretot per la suavitat de la llum de ¨relleno¨ (flaix?). Tal vegada si retalles la foto una mica més arregles el de la mà, que des del meu punt de vista no té tanta importància. Salutacions

  ResponElimina
 4. Per cert Ximo !!
  Benvingut pel blog !!! Aquesta és la 1ª aportació al mateix i clar com pel facebook també veig els teus trebralls doncs no m´en havia adonat.
  Cuida´t !!

  ResponElimina
 5. Benbengut al Blog, un color i tractament molt acertat, guapa ella!
  Salut

  ResponElimina
 6. Gràcies per la vostra benvinguda i els vostres comentaris.

  ResponElimina