Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

L'aguant de Jorge Expósito.

(200 mm - 1/640 s - f/2.8+0,67 - ISO 2.500 - 21/03/2015 18:37h)
(200 mm - 1/640 s - f/2.8+0,67 - ISO 2.500 - 21/03/2015 18:37h)

5 comentaris:

 1. Vex al Bou com m'agrada, millor dit las pillat com m'agrada, en eija forsa cuant alça l'albero, en eijos moments que trasmitigen el que es vol vore.
  No dic el mateigs dels pases del torero, no estan en el seu millor moment, pero tambe antec que segent un aferrim seguidor d'Exposito no podies deijar de ensenyarmos que tu has estat ahí i que haberes vollgut ensenyarmos lo millor dell, segurament aquesta vesprada no fora la millor, ( dic jo, no se ).
  Salut

  ResponElimina
 2. Bon aguant i bona secuencia la que ens aportes, ben captada ,marcant el ritme, segurament trobe a faltar una tercera per arredonir aquesta serie.
  Cuida´t !!

  ResponElimina
 3. Rafa Montagud13:07

  Bona sequència la que ens mostres, Ximo. Bones les dos, però, la que més m'agrada es la primera. Es veu, amb molt de detall, inclus els "granets" d'arena. Enhorabona,Ximo.

  ResponElimina
 4. Carlos Muñoz20:06

  Bones fotos amb molt de moviment. En la teua bona línea.

  ResponElimina
 5. Gràcies a tots pels comentaris.
  Efectivament no són fotos "taurines", al menys la primera. Però tenen el que sempre busque, dinamisme.

  ResponElimina