Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Reflejo en un charco.


7 comentaris:

 1. Miguel Alonso.19:09

  Ja se que el tema está molt manit, pero no he pogut ressistirme.

  ResponElimina
 2. Sembla que quasi tots hem fet alguna vegada aquesta imatge , però en aquest cas és la teua visió i fas molt be en compartir-la. Per comentar alguna coseta diria que no li trobe el enfoc a la imatge, l´aigua ? el campanar ? el reflexe ? tot en si ?
  Jjjjjjj... !!!
  Cuida´t !!

  ResponElimina
 3. Efectivament li has donat la teua visió particular i no queda res mal, pero jo tame vex un montaje o un reflexe que no es com cal, pero com he dit m'agrada.
  Salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. Miguel Alonso1:57

   No hi ha montaje ni retoc. Es tal cual la he fet.

   Elimina
 4. Mercedes fa temps penjà una imatge semblant, però no importa gens.
  Les idees si no se treballen no són res i amb bones idees s'aconsegueixen les fotografies més interessants, com és el cas.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Miguel Alonso.18:10

   Gracies, Ximo. Conforme he ficat al principi, se que está molt tocat el tema pero no he pogut resistir la tentació, amb tanta pluja, el ferla. Bo, ahí está.

   Elimina
 5. Carlos Muñoz20:09

  Sense ser una de les teues millors fotos i estar el tema bastant tocat, et felicite per haver-la pujat a costa de tota critica. Salutacions

  ResponElimina