Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Festa!

(24 mm - 1/100 s - f/18 + 0,67 - ISO 100 - 24/04/2016 11.43 h)
(70 mm - 1/100 s - f/8 + 0,67 - ISO 100 - 24/04/2016 11.57 h)


2 comentaris:

  1. Les dos imatges que ens mostres,estan molt bé. Però m'agrada més la segón,la d'els Tornejants. M'agrada per la diagonal que formen els Tonejants. Enhorabona,Ximo

    ResponElimina
  2. La primera foto, en veritat, no em diu molt. Molts elements dispersos i l'atenció divaga sense trovar un punt d'interés, ademés, eixe cel tan plà no ajuda gens a la composició. Per a mí, queda com un document descriptiu del moment.

    La segona, pel contrari, la trobe una gran foto. Sense renunciar al magnific entorn on té lloc la acció, que s'aprecia amb tota la seua magnitut, el motiu d'atenció es el ball i els seus components magnificament situats en diagonal, com he dit abans, una gran foto.

    ResponElimina