Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Artistes al Carrer

                                Es que tots vau participar captant imatges de tots aquests artistes que cada any ens delecten aportant la seua visió als seus llenços.
 És possible que per les seues ubicacions alguns de vosaltres no arribàreu a veure el resultat de tan elaborat treball, i açò és el que vull mostrar, per al meu el mes significatiu.

Crec que sobra explicació 

3 comentaris:

 1. Magnífics enquadres.
  Una bona mostra del VI Concurs de Pintura.

  ResponElimina
 2. Ara ja se per qué anaves en bicicleta Kanalla !!
  Del reportatge que aportes destacaria de sobremanera, almeyns per a mi, la nº 4 de la serie per la seua composició i per eixe braç allargat mostrant el pinzell del artiste i dirigint la mirada-visió cap el cuadre que estava pintant.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 3. Eladio García13:41

  Bon reportage Piquer. Lo de la bici bona idea pero també está el artiste. As sabut enseñar lo que pintaben lo que se estaba pintant y al artiste

  ResponElimina