Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Chicago

Edifici Aqua Building, una  preciositat, sens dubte el que més em va agradar. 
L'edifici més alt de EEUU dissenyat per una dona.

Cercant un enquadrament. Crec que una mostra
de l'arquitectura típica de les grans ciutats de EEUU.

8 comentaris:

 1. Un treball soberbi, de composició, enquadrament i edició, eixa edició tan personal teua que a ningú deixa indiferent. Enhorabona

  ResponElimina
 2. Veig que a més de treballar la visió-composició-edició del que aportes també te documentes dels edificis que "afotes" , un detall aquest que mereix la meua felicitació.
  Amb aquestes dos imatges que aportes has escollit mostrar la majestuositat i grandiositat dels edificis arquitectónics de Chicago amb unes composicións i tractament de la imatge cuida´t fins el últim detall tant a les llums com a les ombres, en aquest cas destacaria de sobremanaera la 1ª imatge del edifici Aqua Building, la 2ª tot i que m´agrda la veig amb massa elemments que despisten...no li veig la ruta visual a fer per la imatge...
  Felicitats pel treball que aportes i pel viatge que haveu fet !! Quede a l´espera de veure alguna que altra imatge del lloc però més a prop, mes detall... !!
  Cuida´t !!

  ResponElimina
 3. J Bta Puchades23:22

  Dos imatges majestuoses, tècnicament no tinc péros...péro;(i valga la redundançia ) magradaría vore alguna imatge de la part més baixa del lloc,que de ben segur haurás afotat.
  Molt bona feina la teua Ximo, i graçies per deleitarmos amb eixes obres d'art.

  ResponElimina
 4. Bones imatges; genials b/n. Enhorabona,Ximo Rosell

  ResponElimina
 5. Bones imatges; genials b/n. Enhorabona,Ximo Rosell

  ResponElimina
 6. Espectacular lo que ens mostres, no es pot demanar rés, les llums i les sombres creen uns contrasts que casi se poden dir micro contrasts.
  Un viatje molt productiu

  ResponElimina
 7. Com que sé que no t'agrada que t'ho diguen, t'ho diré jo.
  IMMILLORABLE!!!

  ResponElimina
 8. Impresionant paisage, enhorabona per les imatges.
  Salut

  ResponElimina