Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

És dur ser artista.

(58 mm - 1/125 s - f/10 - ISO 100 - 11/05/2016 18.16 h)

5 comentaris:

 1. Tot i que esta ben vist i captat el moment jo personalment hagés desenfocat la resta de músics prioritzant el enfoc i detall de la visió-vista al músic del mocador al cap, o bé directament canviant el punt d´enfoc a la càmera o a posteriori en edició.
  Cuida´t !!

  ResponElimina
 2. Ximo Rosell16:50

  Excel·lent el document amb un enquadrament molt encertat.
  Imagine que no anava sobrat de cabellera, possiblement li va inspirar el fotògraf.
  Molt bona foto social, bona candidata al B/N. Salut

  ResponElimina

 3. veient la imatge estava pensant just el que ha posat Ximo Rosell

  ResponElimina

 4. veient la imatge estava pensant just el que ha posat Ximo Rosell

  ResponElimina
 5. El tema de bandes de música i músics sempre és agradable de fotografiar, trobar-te amb un músic amb una baieta al cap no és d'allò més normal. Però això és la fotografia, estar en el moment i lloc adecuat. No la toques!!, no desenfoques, no reenquadres!!, està perfecta. Una bona foto, jo la firmaria com a meua. Salutacions Ximo.

  ResponElimina