Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

La bombolla gegant

f/3,5 1/100 iso 200

6 comentaris:

 1. Rafa Montagud21:52

  Un instant ben captat. llàstima "l'amputació" d'els peus. Enhorabona,Vicent

  ResponElimina
 2. Mercedes Garcia Hernandez8:18

  Una foto molt bonica,m'agradaria saber els datos exif per velocitat , iso i apertura, encara que supose que du tractament d'edició

  ResponElimina
  Respostes
  1. Fet !!
   No se si serveixen molt d´ajuda, a mi personalment m´agrada més esbrinar les dades exif o almeyns intentar saber com ha aconseguit el autor la foto.

   Elimina
  2. Quan es donen les coses per fetes... es queden per fer.

   Elimina
 3. Me sobra contrast, però pense que no és una imatge fàcil d'editar i la bombolla l'has brodat.

  ResponElimina
 4. Un instant difícil de plasmar, per l'efímer del moment, la qual cosa pot deixar de costat altres carències a nivell d'enquadrament.

  Pense que serà prou difícil editar la imatge d'una bambolla, i supose que a base d'edició has aconseguit captar tant bé eixe màgic instant.

  Possiblement, com resultat d'eixa edició la imatge general aparega (en el meu punt de vista) amb massa contrast, encara que el resultat final és més que digne.

  ResponElimina