Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Quadres i pintors, festa als carrers d'Algemesí.6 comentaris:

 1. J Bta Puchades20:12

  Crec haguera segut més emçertat, un plano cençer del pintor mostrant les seues faccions o buscant-los un poc més la revolta, amb tots els seus bàrtuls i ferramentes, més que vore l´obra en sí que están compos-sant.
  Saludets

  ResponElimina
  Respostes
  1. Una opinió la teua a tindre en compte per a futures fotografies però les imatges que presente és el que volia fer, l'autor (el pintor) amb la seua obra (quadre) lliure d'interferències, sense bartuls i ferramentes com tu dius. Sols l'artista i la seua obra.

   Elimina
 2. Imatges que me demanen color i més visió del artistes pintors a les composicions que aportes,transmeten un tant de distància entre el fotògraf i els pintors per allò de traurels d' esquenes.Tal vegada amb una composició visió més lateral inclories obra i autor... però això ja seria la meva foto i aquesta és la teva visió - mirada - composició.
  Gràcies per compartir!!
  salutacions!!

  ResponElimina
 3. Des de la foto de detall al gran angular hi ha un ventall en el qual hem de trobar el nostre lloc. Les normes són per a tenir-les en compte però ha de ser el criteri del fotògraf el que s'impose si volem fer una fotografia amb personalitat.
  Enhorabona, Vicente!

  ResponElimina
 4. M'agraden totes. Si tingues que destacar-ne alguna, seria la que ix el company de Fotoaficionats, Toni Roig.

  ResponElimina
 5. M'agraden totes. Si tingues que destacar-ne alguna, seria la que ix el company de Fotoaficionats, Toni Roig.

  ResponElimina