Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

TRABU KADA

Captada a la cercavila de la trobada d´escoles en valencià
f/2,5 1/500 iso 100

7 comentaris:

 1. Ximo Rosell16:44

  Excel·lent el gest. Tallar algo per dalt i donar-li-ho per baix.
  Bé per l'edició, oportú i creïble el desenfoque. Salut

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies per comentar i per les sugerencies !!

   Elimina
 2. M'agrada la força que transmet esta imatge, amb l'expressió tan suggeridora del mùsic.

  L'enquadrament milloraria reduint zona superior, però seria a costa de canviar el format o encaixonar al músic, per veure's obligat a retallar també per l'esquerra, coses que imagine hauràs provat ja.

  Molt encertat el desenfocament del fons.

  ResponElimina
 3. Gràcies per comentar i per donar la teua opinió-visió de l´escena,el desenfoc com veus és directe de càmara obrint a 2,5, prenc nota de tot !!

  ResponElimina
 4. Molta vitalitat has sabut transmetre!
  M'encanta la força d'aquesta imatge!

  ResponElimina
 5. Molt bon blanc i negre. Enhorabona

  ResponElimina
 6. Acostumat com estic a tancar l'enquadrament de les meves fotos, a eliminar allò que considere superflu el més fàcil seria dir que sobra foto per dalt, però amb aquesta em desdic. Encertat l'espai que has deixat per dalt, eixe espai situa la foto, s'adivina la façana de Sant Jaume, perd l'anonimat per a poder dir això és Algemesí!!. Encertat l'exercici de blanc i negre. Una bona foto, m'agrada Vicent.

  ResponElimina