Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Viatjant en el temps

5 comentaris:

 1. Ufff, en la primera ullada pessava que haviem pasat a la segon guerra mundial,jjj, bón treball

  ResponElimina
 2. Semblen fotogrames de pel·lícula.
  Esteu en tot!

  ResponElimina
 3. Mare meua !!
  Per un moment m´havia semblat que eren imatges del fotograf espanyol francisco Boix que va els robar les imatges que captaven els de la SS de Mauthausen als camps de concentració.
  La 1ª és com retornar eixa part de la historia que millor pasem pàgina, brutal , impactant i molt ben captat tant el moment com la composició.
  Salutacions !!
  Francisco Boix ; més conegut com el fotogràf del horror, presoner en Mauthasen i llogat en laboratori fotogràfic, a mesura que anava revetlant les imatges que les de la SS li diuen , feia una doble copia i ho guardava-robava. Impactants les imatges i el testimoni.

  ResponElimina
 4. Impressionant sobre tot la primera, fa hasta por la caracterització nazi que has captat. El blanc i negre, implecable, ajuda a reforçar la imatge. Molt bones Vicent.

  ResponElimina
 5. J Bta Puchades20:28

  Yeeeee primo, ja era hora de notarte al blog!!
  Una imatge molt detallista que te transporta a l´época nazi. Molt el b/n.
  Saludets!!

  ResponElimina