Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

APLEC DE MUIXERANGUES 20164 comentaris:

 1. De tota la serie que aportes me quede amb la 1ª i la 4ª, és cert que me falta vore amb aquesta serie un moment de mes colla de gent, però és la teua visió i no la meua la que aportes.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 2. J Bta Puchades0:16

  Ché!!! Eladio bona feina la que ens mostres, la primeta m´agrada pero la trobe algo iluminá. Per supost en quede amb la quarta, crec que hi ha algo meu. jejeje.
  Saludets

  ResponElimina
 3. M'agrada la serie que ens mostres. Et done un consell que hem van donar quant vaig entrar a formar part de l'associació: No penjar tantes imatges en una mateixa entrada,dividir-les. Hem quede amb la primera, encara que si tingués un poc menys de llum, estaria de categoria. Mostra la tensió i els moments previs a l'actuació. Enhorabona, Eladio. Salut

  ResponElimina
 4. La primera impresionant.
  Salut

  ResponElimina