Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Ariana Sukhykh

Foto captada al taller de Juan Vicente Valls a Algemesí 
i editada seguint les tècniques treballades.


5 comentaris:

 1. Molt encertada tant l´edició com la presentació amb eixa firma que te gastes, tal vegada note una xicoteta imperfecció al espai del mig entre l´esquena i el braç.Poc e insignifacant aquest detall pel treball tan curat que aportes !!
  Jo mateix ni tan sols me atrevit a canviar una fons !!!
  Felicitats pel treball i gràcies per compartir !! Hores d´ara encara resten algun que altre company que no ha aportat res del treball captat amb aquest taller, quedarem a l´espera de veure els seus treballs...
  Salutacions !!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gracies pel comentari Vicent. Es cert que hi ha algo extrany entre l'esquena i el braç provocat per l'iluminacio, ho tindria que enfosquir per a que no cridara tant l'atencio, ben vist. Lo de la firma pot ser massa gran ho tindre amb compter per la próxima.

   Elimina
 2. Un retrat amb molta força.
  Perfecció en detalls i intensitat al color.
  Un bon treball, Javi!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gracies per la valoració Ximo

   Elimina
 3. Mol bon treball, edició perfecta.
  Salut

  ResponElimina