Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Últim dia de fira

Una imatge molt semblant aquesta la vaig captar amb el móbil , com la tenia al cap no vaig deixar l´oportunitat d´aprofitar l´últim dia de fira per captar-la amb la càmera`.


5 comentaris:

 1. Rafa Montagud19:45

  Eixe "triangle" formar per la persona del mig i els dos jóvenes sentats a la font,esta molt be. M'agrada la foto en general

  ResponElimina
 2. Esta original foto, si hagueres fet servir l'escaleta del Conti per ampliar reflexos... una joia!

  ResponElimina
 3. M'hagrada l'encuadre i l'originalitat de la foto.

  ResponElimina
 4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 5. M'agrada i no m'agrada, contradictori que sóc. Veig massa informacó en la foto, el carrusel, les persones que hi han davant, els reflexos a l'aigua.

  Sense gent i sense bruticia a l'aigua (una mica de tampó de clonar haguera fet meravelles amb els pots de beguda i els aspersors de les fonts)haguera quedat una imatge amb una lectura més neta.

  Aquests carrusels clàsics sempre m´han semblat una mica sinestres, de lloc solitari, de pelicula de por. La imatge del carrusel sols amb eixa xiqueta que asoma per l'esquerra haguera estat una passada, això sí, haguera segut una altra fotografia segurament no la que tu ens has volgut mostrar.

  Te llance el repte de fer la que te he comentat, d'ací un any, a la fira del 2017.

  Salutacions company.

  ResponElimina