Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Mare de Deú dels Desamparats en romeria al Perellonet Sud
5 comentaris:

 1. Mercedes Garcia Hernandez9:09

  De la primera, jo l'hi haguera llevat els fils de la llum, de la segona tinc masa informació,masa damunt i masa llum, igual es que la porcessó va ser a mitg dia, i de la tercera l'hi haguera fet un vinyetejat, pero es interesant el reportatge, cuida't

  ResponElimina
 2. Porqué no decirlo? Francamente son unas fotos malejas, malejas...dicho con todo el afecto del mundo hacia el autor, mi querido Vicent Granell. Un fort abraç.

  ResponElimina
 3. J Bta Puchades20:19

  En la primera imatge els balcons i la façana de la finca es menga mitga mare de deu i visualment no acaba de eixir en la foto.
  En la segona sols en vorel-li el perfil del rostre m'aguera agradat mès ja que no está mal per la compossitiva.
  Saludets i bon estiu

  ResponElimina
 4. Farcit de prejudicis com sóc, me molesta tant la ingerencia de la religió en les nostres festes, que en ocasions m'incomoden certes imatges.

  ResponElimina
 5. Sent! tots són entrebancs en estes fotos, que si jo haguera llevat açò, que si de cara quedaria millor, que si la gent , etc, etc, Xe! perquè jo el li veig mes que fotos d'una festa que quan hi ha molta aglomeració es mostra el que hi ha, que és el que crec que has intentat fer, ensenyar-nos el que hi ha.
  Salut

  ResponElimina