Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Expectació

Eixida processó de Les Promeses, màxima expectació davant el ball dels Tornejants.

(f/2´5 1/250 iso1250)

5 comentaris:

 1. M´agrada la composició, i la cama que apareix per la dreta li dona profunditat i junt a les ombres de terra dona a entendre que no estàn ballant de cara al públic, si no enfront d´altres tornejants.

  ResponElimina
 2. J Bta Puchades14:47

  Molt Viçent... i ben colocada eixa cama, que no molesta en absolut. Al contrari envolta al tabal-ler i al tornejant donant-li força a l'image.
  Saludets

  ResponElimina
 3. Hay eisa cameta...no tapa res per damunt del tabaleter y del tornejant

  ResponElimina
 4. I tant que havia expectació, si no estic equivocat la primera fuga dels Tornejants de les tres processons.

  A mi, al contrari que els altres companys si que em molesta la cama del tornejant que apareix per la dreta. La imatge que ens presentes em sembla tan bona que eixa cama me la desbara en part. eixe tornejant del mig que sembla mirar-te. Tot, o quasi tot m'agrada. L'enhorabona per la foto.

  M'agrada el conjunt i les parts, eixa expectació reflexada en les cares de la gent, eixos tornejants amb la cama alçada com una imatge congelada,

  ResponElimina
 5. Banyuls ja te ho dit el que jo volía dirte, cada escú veu en la mateija foto una historia distinta.
  Salut

  ResponElimina