Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

MIRANT D'A PROP

   6 comentaris:

 1. Rafa Montagud14:35

  Estan be les quatre,però la que més m'agrada es la primera,la del dolçainer. Enhorabona,Eladio

  ResponElimina
 2. D totes la que més m´agrada és la 3º per la seua composició i moment, així i tot jo personalment corregiria les linies verticals a les 4 imatges que aportes. Bona decisió compositiva el arrimar-se més a l´escena per casi vore des de dins.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 3. M'alegra que t'animes a penjar fotos, aijina es com dependras mol mes per els comentaris que espere t'ajuden a interpretar lo que tu no veus.
  Encara que tu no ho has indicat , veig de grat que aquestes usant l'objectiu que tant lio t'ha donat, el 2.8 f, solament cal veure el desenfoc de les figures que apareixen darrere del primer plànol, i la claredat de la imatge enfocada.
  Ja comentaras si és així o no.
  Salut

  ResponElimina
 4. Buscant moments.
  Bon exercici, Eladio!

  ResponElimina
 5. J Bta Puchades20:51

  Crec important lo que ta dic Granell de la vertical prinçipalment en l'última on l'anjutament cau a l'esquerre

  ResponElimina
 6. A destacar de la primeras la suea composició amb el colçainer en la punta de dos diagonals. De la segona el moment captat.
  En la tercera potser un poc massa d´espai per dalt i llevant a la xiqueta del arquet blau (que s´ha quedat un poc fora de l´enquadre) haguera millorat. La quarta un retrat molt simpàtic. Ah!, i les verticals que ja t´han comentat.

  ResponElimina