Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Self-portraits

Recomanable de vore les imatges captades per Vivian Maier i coneixer la seua historia fotogràfica, un gran descobriment el de la seua obra i una visió coneguda com "El eterno selfie "De vegades i com a consecuencia d´haver visionat l´obra de Vivian Maier és inevitable captar algún que altre self-portrait com els que per açí aporte.

4 comentaris:

 1. J Bta Puchades20:59

  Bona tasca la teua per autorretratarte fente servir de reflexos i espills com així ho diu l'autora i trencant la fotografía convençional.
  En la primera diría que estem al mercat, peró a la segona no adivine a saber on. Per ser la signatura teua a la segon imatge esta díficil de trovar si no amplies. Jajaj.
  Saludets

  ResponElimina
 2. Buscant com sempre noves formes de expresió el autentic protagoniste eres tú.Dins y fora de la fotografía

  ResponElimina
 3. Pegant-li voltes al nano aconsegueixes coses molt interessants.

  ResponElimina
 4. En bon mirall et mires, el de Vivian Maier. De les dos fotos que ens aportes em quede amb la segón. M'agrada eixa combinació de línees rectes i eixe cercle al mig fent d'espill.

  Sense faltar, o el mirall estava molt alt o el fotógraf pegava en baixet, la teua imatge reflexada una mica més centrada al cercle haguera guanyant molt més.

  ResponElimina