Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Bellessa Taurina

Nikon D90  T: 1/125  f: 5  Iso:1250  Obj: 35mm f1.8

Nikon D90  T: 1/125  f: 5  Iso: 1250  Obj: 35mm f1.8

Nikon D90  T: 1/125  f: 5  Iso: 1250  Obj: 35mm f1.8

Nikon D90  T: 1/125  f: 5  Iso:1250  Obj: 35mm f1.8


Enguany, he pogut gaudir d'uns dies a la Setmana Taurina d'Algemesí. He vist el toreig, tant a cavall com a peu. De vegades l'espectacle, també està als voltants. Quasi totes les dies que he pogut anar, he fet retrats, que al fí i al cap es el que m'agrada i m'alegra.
Com voreu, la velocitat iso es prou elevada (1250). No hem vaig adonar de que estava així. Coses d'el directe

7 comentaris:

 1. La primera la vex molt acertada, la tercera es la qe menos es nota, pero la segona i la quarta li vex un alo al rededor de la xica molt blanquinos, posiblement causat al aclarir les ombres, de tota manera molt guapes totes les xiques.
  Salut

  ResponElimina
 2. La primera la vex molt acertada, la tercera es la qe menos es nota, pero la segona i la quarta li vex un alo al rededor de la xica molt blanquinos, posiblement causat al aclarir les ombres, de tota manera molt guapes totes les xiques.
  Salut

  ResponElimina
 3. Concient de que la teva passió son els retrats et convide a cuidar l´edició dels mateixos i tanmateix a jugar amb les composicions i diferents esquemes de retratar a tots aquell/es que és posen al davant de la teva càmera.
  En aquesta ocasió tens un retrats per millorar l´edició que has fet , massa visible artefactes a les cares, per altra ocasió intantaria no repetir patrons compositius; pots baixar tu de altura , posar-te a un costat, pujar més amunt, allunyar-te, aproparte, convidar a que facen una determinada pose ,etc,etc ...
  Salutacions !!

  ResponElimina
 4. M'agrada la composicio de la primera amb la xica del mig un poc mes alta i les altres dos un poc girades cap a la camera. Els halos que et comenten hi ha que controlar-los.

  ResponElimina
 5. Miguel Alonso17:58

  Les dos ultimes massa blanquinoses. En photoshop deuries de donarli algo de calor.

  ResponElimina
 6. Mostrant solament la primera hagueres quedat de categoria.
  Te passa el que a mi, treballes foto a foto i al mostrar-les juntes les distintes accions han deixat rastres diferents i el conjunt desmereix.
  Halos, contrast, llum i color... responsables d'art i també de vulgaritat.

  ResponElimina
 7. Eladio Garcia23:02

  M'agrada la segón la tercera la que menos la veig masa blanca y en exces de llum al igual que la cuarta

  ResponElimina