Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

NUCLEAR RUNNING DEAD - VALENCIA

Este migdia em trobat València invadida per Zombies contra les Nuclears4 comentaris:

 1. Bon reportatge on destacaria la 2ª i la 6ª, així i tot en alguna que altra trobe a faltar foco posiblement causa del objectiu o d´una trepidació amb les mans. Molt guapa aquesta iniciativa-mani !!
  Salutacions !!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Encara em costa estar-me quiet quan tinc que fer aquest tipus de fotos en les quals si no eres ràpid es passen de llarg. Tindre que pràctica-ho mes. Gràcies per l'opinió.

   Elimina
 2. Interessant sèrie la que ens mostres apropiada per als dies de Tots Sants. Sols una puntualització, per supost no atribuible a tu. On s'ha vist una quadrilla de zombies en el sol que fa? El zombies no eixien de nit?
  M'agraden. Salutacions Javi.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Avui en dia ja podem trobar aquest tipus de Zombi fins a la cua del supermercat. Gràcies pel comentari.

   Elimina