Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Animació a la Marató de València


3 comentaris:

 1. Un detall de la maratò que deconeixia, tot i que m´agrada al composició trobe una excesiva abusndancia de grisos a la imatge sense blancs i negres purs, tanmateix el gest de la xicota amb el ulls tancats no afavoreix el moment. Tot una opinió personal i que no he anat a la maratò.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 2. Comparteix lo de la falta de contrast en la imatge, bón encuadre, la veritat es que la animació era espectacular cada kilometre hiavia actuacións i animadors perque els corredors estagueren pletorics.

  ResponElimina
 3. Un bon moment pillat, amb els paràmetres correctes per a situar a la xica com a centre d'atenció, al trobarse tot el fons desenfocat.

  Es un recurs que fins ara no venies utilitzant molt i que en esta ocasió, que ho has utilitzat, el resultat no pot ser mes correcte.

  Una llàstima eixa mirada buida, però és el que té la fotografia de carrer, si esperes al que vols quasi sempre perds la foto.

  Jo també li donaría un poc més de contrast, encara que no massa tampoc.

  ResponElimina