Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Carla

Casualment la setmana que fem el taller de BN el Facebook em recorda el tipus de fotografia que vaig publicar fa dos anys.Per als que no la heu vist al Facebook us la publique al blog.

3 comentaris:

 1. Rafa Montagud11:11

  M'agrada molt la composició de l'imatge. Bona conversió a blanc i negre. Si tingues que posar un "però" seria que al meu pareixer, li falta un poc de claredat als ulls (opinió personal). Enhorabona, Ximo Torres

  ResponElimina
 2. Li has captat molta expressió en la mirada (l'ànima d'un retrat) però has anat un poc de pressa amb el desenfoc de la barana.

  ResponElimina
 3. Certament m´agrada el retrat i aixó que ja te uns anys !! Personalment miraria de trobar uns b/n mes potent i no amb eixos grisos tan empastats, ara que tens fresquet el taller de b/n és moment per a reeditar aquest magnific retrat.
  Salutacions !!

  ResponElimina