Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

CLARA ANDRÉS a la llibreria Samaruc.

Un concert íntim i proper.
(62 mm - 1/80 s - f/2,8 - ISO 3.200 - 10/11/2016 49.47 h)

4 comentaris:

 1. Excelent composició i molt bon color amb tota la escena, m´agrada eixe fons ple de llibres !!
  Salutacions !!
  Tal vegada canviant un poc la teua ubicació podries haver deixar darrere de Clara Andrès el cartell fucsia mantenint per supost eixa compo.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tens raó eixe fúcsia és criminal. Però no és senzill menejar-se i manejar-se al espais menuts.

   Elimina
 2. J Bta Puchades14:38

  Quizá abaixan-li saturació dels color rotgos, pasara mes desaperçebut eixe fúcsia. Veritat es que llama un poc l'atenció.
  L'imatge es genial..!
  Saludets

  ResponElimina
 3. Això de que no és senzill manejar-se i menejar-se en espais reduïts els ho diràs tu a tots. Bons exemples d'eixe "manejo" teu són l'infinitat de fotos que ens has mostrat fent grans espais i escenaris xicotets; Samaruc, Casa Cantonera, escenaris, etc.

  D'acord amb els companys amb eixe fucsia que et porta la vista directament a ell. Una desaturatció molt puntual sobre ell no haguera estat una possible solució?.

  Així i tot la foto impecable. Salutacions Ximo.

  ResponElimina