Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Color de tardor


6 comentaris:

 1. Bonics els colors i la diagonal que formen les fulles bòn treball

  ResponElimina
 2. M'agrada la compo, formada per la posició de les fulles enfocades i el desenfoc del fons, que dirigix la mirada cap eixa diagonal.

  El color no m'acaba de convencer, la veritat, igual es el meu monitor, però trobe la foto massa saturada de grocs. El color de la tardor, per a mí, el veig més suau i algo més virat cap al roig.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Certament he pujat un poc la saturació de grocs i verds en edició i tanmateix depenent del dispostiu en que ho mirem... Tota la culpa del STEVE McCURRY !!! he estat ultimament visionant la seua obra i clar !!
   Salutacions !!!

   Elimina
  2. algú te que tindre la culpa .. mol bona eixa explicació ! ara ho paga el McCurry, com si no tinguera prou amb tot el que li ha caigut damunt.

   Bromes apart, es la teua visió, tu l'has vist així, amb eixos tons, i es totàlment vàlida. Jo la tardor la veig ambs colors més càlids, d'ahi el meu comentari sobre la dominant groga.

   Salutacions !!!
   Elimina
 3. Bon intent, ja tenim ahi la tardor, anem poc a poc captant colors.
  Salut

  ResponElimina
 4. J Bta Puchades3:34

  Bona imatge en general, la tardor dona un ventall amplís-sim per la fotografía
  Saludets.

  ResponElimina