Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Contrallum matiner.

Comentaven a FA el dimecres passat que cal matinejar per a prendre segons quines imatges.Aquí una mostra de imatge pressa al poc de eixir el sol a la Ciutat de les Arts i les Ciències.Original a color.Blanc i negre del 2014 i edició en blanc i negre 2016.

4 comentaris:

 1. M'agrada la de color en eixes tonalitats calides, i la ultima per les textures aconseguides , habitualment el matinar se trauen llums fantastiques

  ResponElimina
 2. Per a gustos colors...
  Així doncs em quede amb la primera la suavitat dels seus colors i l'atmosfera que l'envolta.

  ResponElimina
 3. J Bta Puchades0:13

  Per a mí també... 1ª per l´iluminació cálida de les primeres hores que contrasten amb el vidres més gelats i la 2ª m´agrada la textura que li dona eixe dramatisme.
  Saludets!!

  ResponElimina
 4. Doncs per a mi com el Mellado no m´agrada matinar per a fer fotos, ja matine prou per nanr a currar, com diu el Mellado jo me torne boig amb els capvespres i les seues variants i amb un ritme frenetic captant imatges.
  I parlant de les imatges que aportes me quede amb la de color i amb la 2ª de b/n.
  Salutacions !!

  ResponElimina