Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Correfocs
Aci deixe alguna mostra de les fotos que vaig fer al correfoc. Evidentment amb uns ISOS elevats.
Espere que us agraden.

5 comentaris:

 1. Un reportatge cumplit i encertat tant en encuadre com colorit i llums, bòn treball

  ResponElimina
 2. Mercedes Garcia Hernandez8:38

  m'agrada la textura, la falta de soroll i la velocitat, molt Vicent

  ResponElimina
 3. Un reportatge... com cal!
  M'ha encantat!

  ResponElimina
 4. Magnific reportatge, un bon treball a tots els nivells, no sabría escollir una preferida, encara que la tercera es la que més m'agrada, perque situa la acció en el lloc on es produix.

  Un bon domini de la llum, així com del paràmetres necesaris en la càmera, per captar el dinamisme del moment, destacant els elements que composen les imatges.

  Enhorabona mestre !!

  Salutacions.

  ResponElimina
 5. Me quede amb la tercera , tot i aixó les trobe excesivament oscures per la llum que feien els correfocs i pel sensor que te gastes, a més de tot aixó voldria vore alguna més endins per qué sempre estaves mooooolt ben a prop del foc canalla.
  Salutacions !!

  ResponElimina