Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

De nit am bona llum5 comentaris:

 1. J Bta Puchades15:09

  Fantástica Viçent. El teu camí es infatigable..molt bona.
  Saludets.

  ResponElimina
 2. Miguel Alonso.15:41

  Una postal. Millores per moments.

  ResponElimina
 3. Bona llum si que hi hà, per a mi inclús massa, i es que les nocturnes amb tanta llum no m'acaben d'agradar. M'agraden els cels negres i la terra més fosca, mostrant les ombres pròpies de la nit.

  M'haguera agradat veure-la amb un poc menys d'exposició, enfosquint el cel, i també retallant per la dreta i dalt, fins a eliminar completament els fulls de la palmera que no es veu (inclús, si es necesari, utilitzant l'edició. Crec que milloraria la composició amb només les dos palmeres que es veuen.

  Però eixa seria una altra foto, no la que que a tú t'ha agradat i ens has vollgut mostrar.

  És enriquidor veure com una mateixa obra és percebuda amb diferents punts de vista, segons la pròpia visió de cada fotògraf.

  ResponElimina
 4. Destacaria la neteja de la foto.
  Dubtes sobre la presència del "fantasma" del passeig... i sobre l'excessiva, per a mi, il·luminació de les palmeres, eixos verds resulten massa evidents per a una nocturna. Salut

  ResponElimina
 5. A mi agrandant-me la composició que aportes trobe una excesiva llum a la imatge i tal vegada per aixó indueix a pensar si és de nit o de dia, sembla com si un foco il.luminarà les palmeres.
  Salutacions !!

  ResponElimina