Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

DE NIT, LA LA MARJAL Y LA LLUNA


6 comentaris:

 1. Certament has captat la lluna de miracle, un instant després i la lluna passaria a ser darrere dels nuvols, bon intent de captar la super lluna a un dia amb nuvols. Bon treball Eladio!!
  jo personalment hagés intentat que la lluna no fora al centre de la composició.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 2. Vicent,si et dones conte tots el surcs de la marjal vancap a ella al centre

  ResponElimina
 3. Encara que els solcs estiguen mirant a la lluna , no té gens que veure, depèn de molts factors seguir la línia o no, potser en perpendicular no haguera quedat tan mal, per a açò una vegada que aquestes ací cal fer fotos de cinquanta maneres per a traure una bona.
  Bon treball.
  Salut

  ResponElimina
 4. J Bta Puchades15:21

  Molt ahí Eladi....el treball escomença per eixir de casa i fer algo que tens al pensament i vore que hi ha algo dins al garvell..!
  Saludets.

  ResponElimina
 5. Un bon moment pillat, la lluna estaba amagant-se continuament.

  Baix la meua visió personal, jo haguera retallat la foto, sobre tot per dalt, crec que té un excés de cel, i així la lluna tindría més protagonisme, com crec que vols mostrar.

  Encara que no poses dades exif, supose que la focal serà baixa, poc apropiada per a fotos de la lluna. De tota manera, si la idea es mostrar paisatge, ademés de la lluna, has resolt bé la questió.

  Has pillat bé el punt d'exposició necesaria, per no cremar les llums i mantindre detall en les ombres, has mantés un bon control de les llums.

  Bon treball !

  ResponElimina
 6. Per a mí el objete principal es la lluna y la perpectiva y el ull bullc que vaja allí y respetan la regla dels tercis podía agafar mes cel o mes marjal y aesta no li podía traure mes llum aisi que en baig decantar per el cel (el cual es millorable)

  ResponElimina