Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

De poder a poder amb un Cebada Gago

4 comentaris:

 1. Me molesta el que pareix un braç o el principi de la fusta, tal volta en un diafragma mes tancat els ulls del bou tindrien més protagonisme

  ResponElimina
 2. Mercedes Garcia Hernandez11:57

  bona alçada de foto, per a mi l'enfoc està a les banyes, estic d'acord amb Ximo

  ResponElimina
 3. Encara que ben pillat eixe bou, trove una compo poc interesant, els toreros dels fons distrauen l'atenció, així com la part de baix, amb un element intrusiu.

  Crec que la foto hauria millorat amb un diafragma més obert, que reduïra la profunditat de camp i els toreros haurien quedat més difuminats, encara que en eixes circumstàncies l'enfocament, en la part exacta del bou, hauria sigut encara més critic.

  Una llàstima que el punt d'enfocament s'en hatja anat cap a la banya dreta, en lloc del ull del bou, però clar, a "toro pasado" (mai millor dit) tots sabem fer la foto, però en aixe moment tots fem el que podem, i prou.

  Anim i a seguir fent, editant i pujant fotos al blog, es la millor manera d'apendre.

  Salutacions !!

  ResponElimina
 4. Paco Tortosa ja t'ho ha dit tot.

  ResponElimina