Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

DONALLOP a la Casa Cantonera.

Dedicada a Vicent Granell
("aquellos que trabajan no tienen nada que hacer." Facundo Cabral)
(24 mm - 1/60 s - f/2,8 - ISO 10.000 - 11/11/2016 20.35 h)

3 comentaris:

 1. Jejejejejeje... !!! M´agrada tant la dedicatoria com la imatge amb eixe contrapicat des de baix mostrant tant les faixes que decoren com el jasmiler del corral de la Casa Cantonera. De ben segur que gaudireu d´un Impressionant concert amb els Donallop que a més pel que m´han dit cantaren sense micros a capela.
  Gràcies per la dedicatoria !!!
  I estic pensant que gaudires tant de la fotografia com de la orella, tant visual com escoltant !!!! Brutal !!!

  ResponElimina
 2. Arriscada composició fotogràfica la teva, de vegades aquests contrapicats una mica excesius fets de tan a prop dels personatges em dona l'impressió que acaben deformant les cares dels fotografiats. No és aquest cas sino el que aconsegueixes és completar el factor humà amb escenari i llum precioses.
  M'agrada Ximo. Salutacions.

  ResponElimina
 3. Bona dedicatoria, i mes m'agrada que últimament fas molt de deport, agaxante i buscant formes de fer fotos que abans no feies, i sobre tot vex un resultat exelent, (ves espai en els xenolls).
  Salut

  ResponElimina