Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

El futur de la fotografía.

De vegades m´anomenen que titule les imatges.Però com veieu no te res a veure la imatge amb el títol només el que vol indicar,remarcar,incidir el fotògraf.En aquest cas es una imatge pressa amb el mòbil i editada per el mòbil sense intervenció del fotògraf.

3 comentaris:

 1. Mercedes Garcia Hernandez11:42

  Jo crec, i este tema donarà molt, quel fet del mòbils amb càmera lo q fa es expandir la fotografia a tothom,no hi ha excuses, però si parlem de calitat i optiques encara no

  ResponElimina
 2. Indistintament que siga feta amb mòbil o càmera convencional, pense que este tipus d'edició, tan de moda a les xarxes (Instagram i companya) aporta ben poc a la fotogràfia, més ben dit, li fà molt de mal, i espere que, com diu el títol, el futur de la fotografía no camine cap ahi.

  Hui disposem de molts recursos i convé utilitzarlos amb mesura.

  Esta mateixa foto, amb el seu color natural, que es preciós, es més que suficient i no necesita cap edició d'aquet tipus, al menys en la meua opinió, però cadascú tenim la nostra i la llibertat creativa del artiste es indicutible.

  Salutacions !!

  ResponElimina
 3. El mòbil, com la càmera, fa el negatiu que cal treballar (no sols amb els limitats recursos del mòbil) i el resultat...

  ResponElimina