Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

El Padaror El Saler i la Superlluna

f/8- 4'8"-ISO200-15mm-14 nov 2016-19:14

f/8 - 56'9"- ISO 250 . 24 mms- 14 nov 2016 20:35 3200K

f/8-2'9"-ISO200-280mmts--14 nov 2016-19:19- 3200K

5 comentaris:

 1. J Bta Puchades15:38

  Bona serie Merçedes, la primera imatge molt nítida, destacaría la segona de la serie, per la llarga exposiçió que li dona dramatisme.
  El pero el tinc en la terçera, no m'agrada gens el tronc en primer plá i totalment desenfocat, pense que li sobra a l'imatge.
  Opinió meua.

  ResponElimina
 2. Mercedes GARCIA Hernandez16:55

  Gràcies per comentar Juan,intentaba traure la Superlluna,enfocant l'arbret de Baix de la lluna i el primer pla me queda desenfocat,si,estaba damunt

  ResponElimina
 3. No em desagrada ninguna, inclos em pareigs que no li va xens mal el pi en la tercera, bona serie .
  Salut

  ResponElimina
 4. La primera i la segon espectaculars, més molt bòn treball

  ResponElimina
 5. Boniques fotos Mercedes, un lloc i un moment que es presten a donar boniques imatges.

  La primera, molt neta i nitida, la trobe, al meu parer, amb massa zona corresponent al terreny, que aporta poca informació del lloc. L'exposició correcta, així com el color del capvespre.

  La segona, per a mí, la millor. L'efecte de moviment dels núvuls, captat per la llarga exposició, es magnific. Potser jo l'hauria retallat per l'esquerra, descentrant la caseta i evitant també que la mirada vaja a parar a la part de la copa del pi que apareix en l'esquerra i es concentre totalment en la caseta i en l'arbre, tan peculiar de la dreta.

  La tercera, compositivament m'agrada, però el resultant, amb la lluna desenfocada i l'arbre totalment fosc, no me diu gran cosa. Has situat el punt de enfoc a les rames que hi han entre els dos elements principals de la composició, sense donar-li a ningún de ells el protagonisme, però es la teua idea creativa i com a tal ens la presentes.

  Bon treball !!
  Salutacions.

  ResponElimina