Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Monument al Llaurador

Reconec que el motiu principal no es veu amb amplitud, açò ha ocorregut per voler fer de nit aquesta imatge , a causa dels focus que ho il·luminen , cercant que no molestaren, canviant d'enquadrament , tancant diafragma i tancant enquadrament.
Però he volgut mostrar la prova en Blanc i Negre a veure si se'm paga una mica dels Ximos.


5 comentaris:

 1. J Bta Puchades3:30

  Bon blanc i negre...!!
  Els focus que allumbren al motiu donen prou p'el sac.
  Saludets

  ResponElimina
 2. M'agrada l'enquadrament que has buscat, el monument dona molt de joc fotogràfic, amb multitud d'enquadraments distints, i este en concret li dona certa profunditat a l'imatge.

  Acertada edició del blanc i negre, bon contrast i amb bona gamma de matisos de gris. El cel totalment negre, li dona un puntet extra.

  Ben resolt el tema de l'il.luminació, sol colarse molta llum paràsita dels fanals i ho has resolt molt bé.

  Bon treball.

  ResponElimina
 3. A este ritme en breu passaras als masters Ximos.
  Bon treball i b/n !
  Salutacions !!

  ResponElimina
 4. Prou tancat eixe encuadre, peró nles llums dels focos manen , bon blanc i negre

  ResponElimina
 5. He intentat repetides vegades fotografiar eixa obra del meu admirat Leonardo Borràs, per això dic: Enhorabona, Vicent!

  ResponElimina