Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Nit de calma


f.22 - ISO 800 - 13s - 31mm


5 comentaris:

 1. Molt bonica. Sou uns artistes

  ResponElimina
 2. Molt , molt guapa !!
  M´agrada i molt eixa composició i moment !
  Salutacions !!

  ResponElimina
 3. Una gran foto.
  Enhorabona!

  ResponElimina
 4. Eladio Garcia11:22

  Piquer, has conseguit el estelat de la lluna ya mos dirás com

  ResponElimina
 5. Una foto preciosa, m'encanta eixa composició, ambs els tres elements predominants units per una diagonal al llarg del enquadre.

  Molt encercat exide f/22, que imagine hi haurà sigut suficient per a obtindre les esteles de la lluna, sense recurrir al PS (¿es així?)

  Generalment, haguera posat que m'agradaría més amb un poc menys de llum al cel, mes oscur o millor negre del tot (com totes les nocturnes, en general) però en este càs m'agrada el color blau del cel i el mar, una foto distinta i poc habitual, un toc personal molt encertat, baix el meu criteri.

  ResponElimina