Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Temps de tardor (2)

 Ésta es l´altra imatge que no vaig afegir al-ludint al títol, no sé perque!!!
Están fetes al voltant de Madrid.

Canon 600D Tanrom 17-50mm
f 5´6 1/125s iso 400.

5 comentaris:

 1. Miguel Alonso.15:40

  Molt chula. Eixe desenfoc es molt bonico.

  ResponElimina
 2. Una bonica composició, els color de la natura, mostrats amb l'esplendor de la tardor, contrastats amb els elements de la moto i amb el puntet de la persona i valla, desenfocats.
  Bon treball !!

  ResponElimina
 3. Bé pel desenfoc i ben situat el focus en la moto, no acabe d'entendre l'enquadrament... amb el tall del manillar. Crec que la incorporació del retrovisor seria interessant. Salut.

  ResponElimina
 4. El dicidir que incloen amb el troçet xicotet del visor de la càmera de vegades és el més complicat, ordenar les coses que tenim al davant del visor e intentar posarles en ordre per que aquell que ho mire li resulte bonic i cridaner´es una tasca divertida i apassionant per aquell aficionat de la fotografia. En aquest cas la inclusió del mirall de la moto ala mateixa composició, o solament mirall més valla més vianant més desenfoc...
  Molt bon treball en la edició i bon exercici compositiu.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 5. Que dificil es encertar-ho, sería perfecte colocar cada cosa on toca antes d'apretar el gatillo, pero quant dispares no mes tens temps d'aijo, disparar.
  Bona image.
  Salut

  ResponElimina