Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Abans i després

Duia un temps sense passejar-me pel blog i vull posar-li remei a aquesta situació. El company Vicent Granell em va animar a posar aci aquestes fotos per vore el abans i el després del processat. Amb defectes i tot el resultat m´agrada, i a vosaltres?

 Foto base després de passar per Lightroom

Foto editada jugant amb filtres degradats, claritat, dessenfoc radial, saturació, etc...


4 comentaris:

 1. Ostres !!! Estic flipant amb el treball que t´has currat amb un resultat molt encertat per aquesta imatge amb un aire futurista. Una imatge per mirar amb deteniment el treball amb l´aigua, tons de color i edificis laterals !!
  Tal vegada per dir un però solament no veig als meus ulls encertat el tó de color de la pell, res sense importancia donat el treball que t´has currat.
  Felicitats pel treball, i per compartir pel blog !!

  ResponElimina
 2. M'agrada tant una com l'altra

  ResponElimina
 3. Ben resolta la complicada orientació de la llum.

  ResponElimina
 4. Veig molt de treball a la foto, i ben portat a terme tècnicament, un bon exercici de paciència i saber fer.

  Altra qüestió es la part, podríem dir, artística o creativa.

  Sincerament, no li trobe justificació a utilitzar el filtre radial a l'aigua, no es un moviment que puga tindre de manera natural, com podría ser un núvol per eixample, i de ahí que quede algo extrany i fora de lloc.

  Pense que en esta foto, amb una llum complicada, que has sabut resoldre molt bé, la edició/manipulació deuries central-la en obtindre detall del edifici al fons, sobreexpost, i al mateix temps(si la finalitat es practicar photoshop), potenciar també el reflexe a l'aigua (afetgint-lo en edició, si es necesari), tot això amb efecte sútil, per no desviar excesivament l'atenció cap al fons en perjuí de la model. Es la meua visió.

  Salutacions !!  ResponElimina