Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Bodegó


5 comentaris:

 1. Els dos m'agraden, cada escú te el seu sentit.
  Salut

  ResponElimina
 2. Aquest bodegó visualment no me atrau com el anterior , segurament per qué veig tensió amb el pà plantat i per que li note artefactes i excesiu soroll a la imatge.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 3. M'agrada molt este bodegó. Els elements estan ben distribuits. Pense, que el soroll li dona, junt amb el vinyeteig, un aspecte envellit. Enhorabona, Ximo

  ResponElimina
 4. Un quadre amb sabor clàssic!

  ResponElimina
 5. M'agrada el bodegó, amb la distribució dels seus elements, el pa, amb les tomaques i la gerreta de fang, el contingut de la qual podem deixar a la imaginació de l'espectador (oli, vi..)

  La edició, supose feta amb el "Analog efex pro", queda molt bé i apropiada al motiu, eixe soroll potser parega excesiu, però li dona un aspecte molt pictòric, baix el meu criteri.

  Bon treball Ximo.

  Salutacions !!

  ResponElimina