Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Campanar-Campaners Sant Jaume part II

Tornem de nou al campanar de Sant Jaume per seguir captant imatges per l´exposició pel proper mes de Setembre 2017, aquesta vegada aprofitant la setmana de misa de guitarretes i amb companyia del company Carlos Rodríguez.Tornarem !!!

2 comentaris:

 1. Complicat i dificil per el puesto i la llum, en ca que vas en una bona cámera el resultat no es el que l'esperat.
  Salut

  ResponElimina
 2. Un bon reportatge, obtingut en unes més que difícils condicions, d'il·luminació i d'espai. No és gens fàcil treballar en eixes condicions, encara així el resultat no pot ser més digne.

  Destacaria la segona de la sèrie, pel conjunt de la composició, en la que apareix la campana en moviment, el campaner en acció, així com un xicotet detall de l'entorn (incloent els apunts que té penjats en la paret.

  També m'agrada molt la quarta, queda molt bé la diagonal formada per la posició de la campana, assenyalant cap als dos campaners.

  A veure si conseguisc (o millor, aconseguim alguns) véncer la peresa i anem un dia allí, a intentar superar estes bones imatges !

  Salutacions !!

  ResponElimina