Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Campanes de Sant Jaume


6 comentaris:

 1. Bonics detalls, no sols són els campaners en acció, eixe art té els seus moments i nosaltres, com fotògrafs, hem de captar-los.

  M'agrada la imatge d'eixos cascos, protectors de l'oïda dels campaners, ahí resposant sobre l'estant dels finestrals del campanar, amb els edificis desenfocats al fons. Queda una imatge bonica de vore.

  El detall de la campana, amb el percussor, també té el seu punt d'interés. Observe uns halos estranys, per la part superior de l'edifici del fons.

  Salutacions !!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tens rao, en lo dels halos, no li he fet la mascara ala selecció, ara cambie la foto.
   gracies

   Elimina
 2. J Bta Puchades10:44

  Ara sí ho has acertat, trobe que ésta imatge está menllor que l´altra i sense halos.

  ResponElimina
 3. Bones imatges-detalls els que aportes del campanar-campaners de Sant Jaume, evidentement no tot ha de ser acció, el detalls com aquestos també son importants iefectius visualment.
  MOlt encertat el canvi de imatge, l´altra si que és cert que feia un tant de mal a la vista.
  Salutacions !!

  ResponElimina
 4. A mi m'ha encisat la segona.
  La trobe molt arrodonida, molt completa.

  ResponElimina
 5. Esta segona foto, que has substituït per l'anterior, m'agrada prou més, a més d'estar tècnicament millor processada la veig millor composta i amb molta més força a l'incloure el manoll de corda en el primer plà.

  Salutacions !!!

  ResponElimina