Qui Som?

Amb aquest “blog” pretenem mostrar les fotos que anem fent els membres de FA i escoltar els comentaris de qualsevol visitant que vulga expressar-se.

Lògicament també el farem servir per comunicar les activitats que anem portant a terme, pràcticament totes elles obertes a tothom.

Si t’agrada la fotografia, ja tenim alguna cosa en comú, anima’t i opina, escoltar-te ens farà millorar. A més d’ací en el “blog” t'escoltarem en fa@fotalgemesi.com

Salut i un immens goig per viure i fotografiar el que la vida ens mostra!

Coneguent la faena dels campaners


Molt bones sensacions en la primera toma de contacte tornarem per a millorar !!

3 comentaris:

 1. Com li he comentat a l'amic i company Vicent Granell, són fotos obtingudes en molt precàries condicions de llum i en un entorn molt estret i amb poca capacitat de moviment, condicions que cal considerar a l'hora de valorar el treball que presenteu.

  No seria just donar molta importància, per exemple, a la nitidesa (o millor, a la falta d'ella) , perquè el valor principal d'este reportatge és el moment captat, l'acció que es desenrotlla i l'entorn on té lloc.

  M'agraden especialment l'1 i la 4, en ambdós està molt ben captat l'ambient del lloc i l'activitat que s'exercix.

  El blanc i negre de la 1, molt encertat.

  Bon treball Carlos !!

  Salutacions.

  ResponElimina
 2. Certament hi ha molt poca llum al campanr i els sensors de la càmera pateixen en excés així i tot has det un molt bon reportatge, molt ben documentat. les que més m´han agradat son la 1ª i la 2º , la 1ª per que has aconseguit mostrar com de gran és la campana Sant Jaume...Brutal !!! i la 2ª pel moment de força i tensió per part dels campaners intentant parar el moviment de rotació de la campana.
  Bon treball Carlos i segur que si tornes en faras altres que superen aquestes !!
  Salutacions !!

  ResponElimina
 3. M'agrada la sèrie.
  I... no és gens fàcil!

  ResponElimina